Politika privatnosti - Privacy Policy

Ova Politika privatnosti uređuje način na koji Poljoprivredni oglasi prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (svaki, "Korisnik") https://poljoprivrednioglasi.com/ veb stranice ("Sajt").

Lične informacije o identifikaciji
Možemo prikupiti lične identifikacione informacije od korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada Korisnici posećuju našu veb lokaciju, registruju se na sajtu i u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama, karakteristikama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našem sajtu . Korisnicima se može tražiti, po potrebi, ime, adresu e-pošte, adresa, telefonski broj. Međutim, korisnici mogu anonimno posjetiti našu stranicu. Prikupljamo lične identifikacione podatke od Korisnika samo ako oni nam dobrovoljno dostave takve podatke. Korisnici mogu uvek odbiti da pruže lične podatke za identifikaciju, osim što ih može sprečiti da se angažuju na određenim aktivnostima vezanim za Sajt.

Neosetljive informacije o identifikaciji
Možemo sakupiti ne-lične informacije o identitetu o korisnicima kad god oni interaguju sa našim Sajtom. Neispravne informacije o identitetu mogu uključivati ime pretraživača, vrstu računara i tehničke informacije o korisnicima, način povezivanja sa našim Sajtom, kao što su operativni sistem i korišćeni provajderi Internet usluga i druge slične informacije.

Kolačići veb pregledača
Naš sajt može koristiti "kolačiće" kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korisnički veb pregledač stavlja kolačiće na svoj čvrsti disk radi vođenja evidencije i ponekad prati podatke o njima. Korisnik može izabrati da podesi svoj veb pretraživač da odbije kolačiće ili da vas upozori kada se šalju kolačići. Ako to učine, imajte na umu da neki dijelovi Sajta možda ne funkcionišu pravilno.

Kako koristimo prikupljene informacije
Poljoprivredni oglasi mogu prikupljati i koristiti lične podatke korisnika za sledeće svrhe:

Da pokrenemo i upravljamo naš sajt
Možda će vam trebati ispravno prikazivanje sadržaja na stranici.
Da poboljšate usluge klijenata
Informacije koje nam pružite pomaže nam da odgovorimo na zahteve vaših klijenata i potražite podršku efikasnije.
Da biste poslali periodične e-poruke
Možemo da koristimo e-adresu za slanje informacija i ažuriranja koji se odnose na njihov nalog.
Kako štiti Vaše informacije
Mi usvojimo odgovarajuće prakse prikupljanja, skladištenja i obrade podataka i mere zaštite radi zaštite od neovlašćenog pristupa, izmene, objelodanjivanja ili uništavanja vaših ličnih podataka, korisničkog imena, lozinke, informacija o transakcijama i podataka koji se čuvaju na našem Sajtu.

Deljenje vaših ličnih podataka
Ne prodajamo, ne trgovamo ni ne iznajmljujemo korisnicima lične identifikacione informacije drugima. Možemo da podelimo generičke agregirane demografske informacije koje nisu povezane sa bilo kakvim ličnim identifikacionim informacijama o posetiocima i korisnicima sa našim poslovnim partnerima, pouzdanim partnerima i oglašavačima u gore opisane svrhe.

Oglašavanje
Oglasi koji se pojavljuju na našoj veb lokaciji mogu korisnicima isporučiti od strane oglašivačkih partnera, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići dozvoljavaju oglasnom serveru da prepozna vaš računar svaki put kada vam pošalju online reklamu da biste sakupili lične informacije o identitetu o vama ili drugima koji koriste vaš računar. Ove informacije omogućavaju oglasnim mrežama da, između ostalog, isporučuju ciljane oglase za koje veruju da će vam najviše interesovati. Ova politika privatnosti ne obuhvata upotrebu kolačića od strane bilo kog oglašavača. Možete saznati više o izbacivanju glavnih oglasnih mreža na https://websitebuilders.com/tools/advertiser-opt-out/.

google AdSense
Google može da služi neke oglase. Korišćenje DART kolačića pomoću Google-a omogućava mu da služi oglase korisnicima na osnovu njihove posete našem sajtu i drugim sajtovima na Internetu. DART koristi "informacije koje se ne mogu identificirati" i NE prati lične podatke o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, fizička adresa itd. Možete da se odjavite korišćenjem kolačića DART tako što ćete posetiti privatnost Google mreže oglasa i privatnosti mreže sadržaja smernice na http://www.google.com/privacy_ads.html

Promene ove politike privatnosti
Poljoprivredni oglasi ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Kad uradimo, objavićemo obaveštenje na glavnoj stranici našeg sajta. Podstičemo korisnike da često proveravaju ovu stranicu kako bi bilo kakve izmene informisale o tome kako mi pomažemo da zaštitimo lične podatke koje sakupljamo. Priznate i saglasni ste da je vaša odgovornost redovno pregledati ovu politiku privatnosti i postati svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova
Korišćenjem ovog Sajta označite prihvatanje ove politike. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristite našu Sajt. Vaša nastavak korištenja Sajta nakon objavljivanja promjena ove politike će se smatrati vašim prihvatanjem tih promjena. Ova politika privatnosti je napravljena sa generatorom www.PrivaciPolicies.com.

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, praksama ove stranice ili vašim odnosima sa ovom veb-lokacijom, molimo vas da nas kontaktirate. Ovaj dokument poslednji put je bio ažuriran 20. marta 2018. godine

Copyright © 2024 |   Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole |   poljoprivrednioglasi.com |   24x7 podrška |   Kontakt : info@poljoprivrednioglasi.com