Cena: Dogovor

Marketing

Opis oglasa

Opis posla: Koristite mašine za berbu kako bi se pokupile različite žitarice, usevi lucerke i silaže. Podesite brzinu rezača, duvaljki, transportera i visine rezne glave pomoću ručnog alata. Promenite glavu za sečenje na odgovarajući način za useve. Eventualno servisiranje mašina i popravke na terenu. Vožnja teških kamiona zarad transporta useva do skladišta. Vožnja kamiona za transport traktora i opreme za berbu između radnih mesta.

Plata: $ 11.20 do $ 14.00 Imajte na umu da je ovo samo opšta satnica. Podložna je promeni u zavisnosti od ugovora i lokacije zaposlenja.

Zahtevi: vozačka dozvola Rebuplike Srbije kategorije F (OBAVEZNA), prethodno iskustvo u radu sa velikim poljoprivrednim mašinama, kombajnima i njihovim različitim mašinama, kolica za zrno, prskalice, traktori, sejalice, poluprikolice. GPS tehnologija i znanje o pivot sistemima za navodnjavanje.Prethodno iskustvo u SAD-a je uvek poželjno.

Poslednji rok za prijavu 29.03.2019
Za više informacija posetite našu stranicu i popunite formular.

More Details

Broj pregleda:697
ID oglasa:#6191
Telefon:0213004357
E-mail:jobs@yugousa.rs
Rate Listing:
Current Rating: /5 0 Vote

Komentari

Copyright © 2019 |   Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole |   poljoprivrednioglasi.com |   24x7 podrška |   Kontakt : info@poljoprivrednioglasi.com