Elektronska kontrola setve

06/01/2021 Mašine za setvu žetvu i berbu

Cena: 1,00 €

Opis oglasa

Elektronska kontrola setve SCAN
Elektronska kontrola setve serije SCAN je nastala na osnovu 20. godišnjeg iskustva. Glavne karakteristike uređaja su: visoka pouzdanost, robusnost, fleksibilnost, autodijagnostika. Uređaj ima garanciju 2 godine uz stalnu tehničku podršku.
Uređaj kontroliše seme koje pada sa setvene ploče. Ugrađuje se na pneumatske sejačice tipa Maja, OLT, Livac ...
Seme koje pada sa setvene ploče se registruje pomoću infracrvenog senzora koji šalje signal do monitora, koji se nalazi u kabini traktora. Senzori su montirani na donjem delu setvenog aparata. Razvodna kutija služi za razvod kablova i montira se na sredini rama setvene mašine. Povezana je sa monitorom pomoću višežilnog provodnika. Monitor ima zadatak da prispele podatke iz senzora obradi i prikaže korisniku rezultat te obrade i to pomoću optičkog i zvučnog signala. Priključuje se na akumulator s tim da je + (plus) uvek crvene boje. U slučaju zamene polariteta postoji zaštita koja će da spreči havariju uređaja.
Serija SCAN obuhvata sledeće uredjaje: SCAN2 (12-to redna kontrola), SCAN6 (6-to redna), SCAN2A (12-to redna, broji hektare i seme). Na zahtev šaljem detaljan opis.

More Details

Broj pregleda:260
ID oglasa:#9024
Telefon:063/8961844
E-mail:vrbovski@yahoo.com

Komentari

Copyright © 2021 |   Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole |   poljoprivrednioglasi.com |   24x7 podrška |   Kontakt : info@poljoprivrednioglasi.com